Palvelumme

Esitystekniikan huolto-
ja korjauspalvelut

Esitystekniikan huolto-
ja korjauspalvelut

Suoritamme kulttuuri- ja monitoimitalojen, teattereiden ja konserttisalien laitteiden huollot ja korjaukset. Pitkä kokemuksemme alalta takaa työn korkean laadun vaativissakin kohteissa. Suoritamme työt aina kaikkia määräyksiä noudattaen ja toimitamme huolloista ja korjauksista aina kirjallisen, kuvilla täydennetyn raportin liitettäväksi esim. kiinteistönne ylläpidon ohjelmistoon.

Huollamme ja korjaamme

  • Valoansaat, trussit, sähkökäyttöiset vaijeri- ja ketjunostimet
  • Käsivinssit, köysinostimet, tavaranostimet, nostoapuvälineet, liikkuvat lattianostimet

Huoltosopimus

Sopimuskumppaninamme teillä on yksi huoli vähemmän. Yksilöllisen huoltosuunnitelman myötä otamme vastuullemme laitteidenne säännölliset huollot. Asiakkaanamme saatte meiltä sekä laitteidenne ikää pidentävät ennakoivat huollot, että nopean korjausavun yllätystilanteisiin. Huoltosopimus voi kattaa yksittäisten tai useampien laitteiden vuosihuollot. Huoltoajat sovimme aina joustavasti tarvitsemallanne ja toivomallanne aikataululla.

Hoidamme tarvittaessa myös kaikki mekaaniset ja sähköiset korjaustyöt. Huoltosopimus tuo teille säästöjä, turvaa ja huolettomuutta. Huoltosopimus voi sisältää myös tarvittavat määräaikaistarkastukset. Sopimus voidaan tehdä haluamaksenne ajaksi joko määräaikaisena tai toistaiseksi voimassa olevaksi.