Tuotteemme

Täsmälliset toimitukset

Liikuntasalien ja -hallien nostolaitteet

Toimitamme korkealaatuiset, tarpeidenne mukaan valitut nostolaitteet mm. voimistelusaleihin ja monitoimitiloihin käyttöturvallisuus huomioiden. Toimittamamme laitteet ovat CE-merkittyjä ja toimituksemme sisältää aina suomenkieliset käyttö- ja huolto-ohjeet. Asennus ja käyttöönottotarkastus tilattavissa laitetilauksen yhteydessä. Tarkastuksista toimitamme aina kuvilla varustetun tarkastuspöytäkirjan.

Liikunta­sali­välineet

Toimitamme korkealaatuiset liikuntasalivälineet kunnille, kouluille, päiväkodeille sekä yrityksille. Halutessanne myös asennamme sekä käyttöönottotarkastamme toimittamamme laitteet ja toimitamme siitä kirjallisen raportin.

Tilanjakajat ja nostoseinät

Jakoseinät soveltuvat tilanjakajiksi liikuntasaleihin ja urheiluhalleihin. Moottorikäyttöiset jakoseinät suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan toiveiden sekä tilan käytön mukaan. Jakoseinät asennetaan katto- tai seinärakenteisiin ja ne varustetaan nykyaikaisilla turvalaitteilla.

Esitystekniikan nostolaitteet

Toimitamme näyttämötekniikkaa teattereihin, voimistelusaleihin, monitoimi- yms. tiloihin. Jo suunnitteluvaiheesta alkaen kiinnitämme erityistä huomiota sekä laitteiden että toimintaympäristönne käyttöturvallisuuteen ja -mukavuuteen