Tuotteemme

Esitystekniikan nostolaitteet

Esitystekniikan nostolaitteet

Toimitamme näyttämötekniikkaa teattereihin, voimistelusaleihin, monitoimi- yms. tiloihin. Jo suunnitteluvaiheesta alkaen kiinnitämme erityistä huomiota sekä laitteiden että toimintaympäristönne käyttöturvallisuuteen ja -mukavuuteen. Toimittamamme laitteet ovat CE-merkittyjä ja toimituksemme sisältää aina suomenkieliset käyttö- ja huolto-ohjeet. Halutessanne myös asennamme sekä käyttöönottotarkastamme toimittamamme laitteet ja toimitamme siitä kirjallisen raportin.

Nousevat/laskevat näyttämöt

Toimittamamme nousevat näyttämöt mahdollistavat tilan monipuolisen käytön sekä säilytystilan allaan esim. katsomon tuoleille.

Lavaste- ja valaisinnostimet

Toimitamme lavaste- ja valaisinnostimia mm. liikuntasaleihin, koulujen näyttämöille, auditorioihin, teattereihin ja monitoimitaloihin. Lavaste- ja valaisinnostimia on saatavana sekä käsi- että moottorikäyttöisinä. Asiantuntijamme auttavat valitsemaan tilaanne parhaiten soveltuvan laiteratkaisun kiinnittäen erityistä huomiota tilan käyttöturvallisuuteen.

Näyttämöverhot ja siirtokiskot

Toimittamamme esiriput, sivukateverhot, tausta- ja kappaverhot ovat palosuojattuja sekä kulutusta kestäviä. Verhojen siirto valittavana käsi- tai moottorikäyttöisenä