Tuotteemme

Liikuntasalien ja -hallien nostolaitteet

Liikuntasalien ja -hallien nostolaitteet

Toimitamme korkealaatuiset, tarpeidenne mukaan valitut nostolaitteet mm. voimistelusaleihin ja monitoimitiloihin käyttöturvallisuus huomioiden. Toimittamamme laitteet ovat CE-merkittyjä ja toimituksemme sisältää aina suomenkieliset käyttö- ja huolto-ohjeet. Asennus ja käyttöönottotarkastus tilattavissa laitetilauksen yhteydessä. Tarkastuksista toimitamme aina kuvilla varustetun tarkastuspöytäkirjan.

Koripallo­telineen ketjusähkö­nostimet

Koripallotelineen nostoon ja laskuun soveltuva laadukas sähkökäyttöinen Liftket-ketjunostin. Valmistusmaa Saksa. Perusnostin 7 m nostokorkeudella, nostin sisältää ketjun kerääjän ja silmukkaripustuksen. Ohjausvaihtoehdoksi valittavana päävirtaohjattu 230 V tai matalajänniteohjaus 24 V.

Koripallo­telineen sähkökäyttöiset vaijerivinssit

Koripallotelineen nostoon ja laskun soveltuva sähkökäyttöinen vinssi. Käyttöjännite 400 V, 50 Hz.

Koripallo­telineen käsivinssit

Seinä- ja kattokiinnitteisen koripallotelineen nostoon ja laskuun soveltuva Hadef-käsivinssi. Nostokyky valittavissa telineen painon mukaan 125/250 kg.

Futsal-maalien sähkökäyttöiset vaijerivinssit

Futsal-maalin nostoon ja laskuun soveltuva sähkökäyttöinen vaijerivinssi. Käyttöjännite 400 V, 50 Hz.

Patjanostimet

Patjanostimet urheiluvälineille ja -varusteille. Toimitetaan valmiina kokonaisuuksina.

Turvatarraimet

Turvatarrain on toisiovarmennus kohteisiin, joissa koripallotelineet sijaitsevat esim. katsomon tai näyttämön yläpuolella. Turvatarrain nappaa kiinni laitevian tai ketjun katkeamisen yhteydessä. Turvatarrainta voidaan käyttää myös esimerkiksi näyttämö- ja auditoriotiloissa valoansaiden toisiovarmenteena. Koko valittavissa 100/250 kg.