Suomen Liikuntasalihuolto Oy

Yritys

Suomen Liikuntasalihuolto Oy

Suomen Liikuntasalihuolto Oy on liikuntasalien ja -hallien sekä esitystekniikan laitteiden kunnossapitoon, huoltoon ja korjauksiin erikoistunut, kokonaan kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Toimimme koko Suomen alueella.

Palveluliiketoimintamme ydinajatus on keskittyä asiakkaidemme liikuntatilojen ja esitystekniikan käytön turvallisuuden edistämiseen sekä käyttökokemuksen parantamiseen. Toimintamme ytimessä ovat palveluidemme ja toimittamiemme tuotteiden korkea laatu, asiakaslähtöisyys ja täsmälliset toimitukset. Olemme sitoutuneet toimittamaan helppokäyttöisiä ja käyttäjilleen turvallisia tuotteita.

Suomalaista työtä turvallisemman toiminta­ympäristön puolesta.

Palveluillemme on myönnetty Avainlippu merkiksi kotimaisesta työstä. Olemme sitoutuneet Suomalaisen Työn Liiton vastuullisuus­periaatteisiin luomalla lisää työpaikkoja Suomeen ja vahvistamalla taloudellista ja yhteiskunnallista hyvinvointia. Avainlippu-tunnuksen haluamme viestittävän asiakkaillemme vastuullisesta ja kestävästä toimintatavastamme. Tuemme kaikissa mahdollisissa valinnoissamme kotimaista työtä.

 

 

Sponsoroimme

 
Sitoutunutta ja laadukasta toimintaa Keski-Uudellamaalla

Laadukasta harrastetoimintaa telinevoimistelussa ja Parkourissa sekä huipulle tähtäävää kilpailutoimintaa naisten telinevoimistelussa ja Team Gymissä.

www.vsk-u.net